Mai aproape

performanță — 28.11.2020 12:00

Panna Adorjáni & Dániel Láng:
Mai aproape
performance muzical pe videochat pentru un singur utilizator (sau mai mulți utilizatori la un singur device)

Vă invităm pentru câteva minute în camera din spate din apartamentul nostru. De obicei aici facem muzică și lucrăm, iar în timpul lockdownului am folosit-o și pentru crearea unui mini performance online. Au rezultat trei variante pe trei diferite teme. Alege cea care îți place cel mai mult, și bucură-te de ea din camera ta.

#1 Virusul suntem noi. Pentru serile când vrei să cugeți asupra responsabilității noastre în această situație.
#2 Nu mai vreau să aud nimic despre coronavirus. Dacă ai nevoie de opt minute în care suntem împreună fără să ne amintim ce se întâmplă în lume.
#3 După coronavirus. Dacă vrei să visezi despre cum vom deveni și noi eroi care vor construi o lume nouă.

Trailer: https://youtu.be/VH5atwkSXY0

Dacă vrei să participi la performance, rezervă-ți un loc la data și timpul care ți se potrivește prin calendarul de mai jos. După rezervare vei primi prin email link-ul prin care poți să ne alături. Acest performance va fi găzduit de platforma Zoom, unde nu trebuie să ai un utilizator, dar probabil va trebui să descarci aplicația. Dacă participi singur, îți recomandăm să folosești căști. Dacă sunteți mai mulți, puteți folosi o boxă bluetooth sau orice alt sistem, dar dacă nu, e în regulă și să folosiți difuzorul de la laptop, calculator sau telefon.

Date:
28 Noiembrie: 14:00 - 21:30
29 Noiembrie: 14:00 - 21:30

**Rezervări: **https://calendly.com/maiaproape-kozelebb/mai-aproape-kozelebb-closer-tranzit?month=2020-11

Durata: cca. 8 minute
Limba: română, maghiară sau engleză, după cerere

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.