Clowns Sans Frontières - Álmok Karavánja

workshop, cirkusz — 20.6.2023 07:00

Clowns Sans Frontières - Álmok Karavánja / MŰHELYEK GYEREKEKNEK

🎪 Csatlakozz az Álmok Karavánja workshophoz! 🌈

Hívunk minden szülőt és gyereket! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, tele nevetéssel, játékkal, cirkuszi ügyességgel és határtalan szórakozással. Az Álmok Karavánja a városba érkezik, és meghívunk titeket, hogy legyetek részesei varázslatos workshopjainknak!

📅 Műhelyprogram: 5 nap; június 20. - június 24.
A 6 és 9 év közötti gyerekeket minden nap 10.00 - 12.30 között várjuk.
10 és 12 év közötti gyerekeket minden nap 13.30 - 16.00 között várjuk.

🎭 Mire számíthatsz? Merülj el egy dinamikus 5 napos műhelyben, és fedezd fel a színház, a zene és a cirkuszi készségek varázslatos világát. A Bohócok Határok Nélkül tehetséges művészei által vezetett workshopon a kicsiket interaktív tevékenységekbe vonják be, amelyek célja a kreativitás táplálása, az önbizalom növelése, valamint a nevetés és az öröm terjesztése. A workshopjaink tevékenységek széles skáláját foglalják magukban, többek között:
• Szórakoztató játékokban való részvétel, amelyek a csapatmunkát és a kommunikációt ösztönzik;
• Lenyűgöző cirkuszi képességek elsajátítása, amelyek ámulatba ejtik a gyerekeket;
• A színház és a zene erejének kihasználása, hogy kifejezzék egyedi kreativitásukat;
• Kipróbálhatják magukat a zsonglőrködésben, a hulahopp karikában és a buborékfújásban.

🌍 Inkluzivitás és alkalmazkodóképesség: Műhelyünk mindenki számára nyitott! A nonverbális kommunikáció lesz a fő eszközünk, de különböző nyelveket is használunk. A műhelyek alatt fordítóink segítségével román, magyar, romani, francia és angol nyelven kommunikálunk. Ha egy más nyelvet beszélő szülő/nevelőszülő szeretne feliratkozni a gyerekével, és hajlandó maradni a workshopra és nyelvi, fordítási segítséget nyújtani, akkor azt szívesen látjuk!

🔔 Fontos megjegyzések: Kérjük, hogy a résztvevők kényelmesen öltözve és mozgásra készen érkezzenek. Ajánlott vizes palackot hozni a workshop alatti frissítéshez.

📣 Korlátozott számú hely áll rendelkezésre! Ne hagyd ki az alkalmat, hogy együtt dolgozhass a Bohócok Határok Nélkül csapatával! Helyfoglalás itt: https://forms.gle/m4tL1MtPDENbkHcS7.

🌸 Támogasd a Tranzit Házat! A workshopon való részvétel ingyenes, de aki teheti, kérjük, támogassa munkánkat a következő bankszámla számon RO94RNCB0106026593340001 (Tranzit Alapítvány) vagy csatlakozzon a Tranzit Házat támogató patreon közösséghez (patreon.com/TranzitHouse)!
Így a jövőben is hasonló, mindenki számára nyitott programoknak örülhetünk majd.